martes, 30 de junio de 2015

Exposició sobre treballs rurals a la finca Galatzó


Recentment s'inaugura l'exposició permanent “Galatzó. Temps i Feines" a la finca pública de Galatzó (Carretera d'es Capdellà a Galilea km 22) i es presenta la publicació que amb el mateix títol ha editat l'Ajuntament de Calvià.

L'exposició i publicació són la primera entrega del projecte Memòria de Calvià que pren sempre com a punt de partida una taula rodona o conjunt d'entrevistes a les persones que visqueren els fets objecte d'estudi. En aquest cas -l'exposició sobre Galatzó- els participants foren nou persones que visqueren o treballaren a la possessió a la postguerra o segona meitat del segle XX.

En els panells expositius i a la publicació s'hi descriuen els trets més característics de la finca i la seva història, a més de l'organització de les feines i característiques de cada una: missatges, jornalers, collidores, fusters, picapedrers, jardiners, hortolans, cuiners, vaquers... Els records dels participants a la trobada i algunes significatives anècdotes també formen part del panells expositius i es recullen en un CD que acompanya la publicació.


No hay comentarios:

Publicar un comentario