jueves, 24 de septiembre de 2015

L'Arxiu d'Andratx inicia els tràmits per a la seva ampliació

La Primera Tinent de Batle de l'Ajuntament d 'Andratx, Karia Rouarch, i regidora d'Arxius Municipals, ha iniciat els tràmits per a l'ampliació, millora i adequació de l'Arxiu situat a la seu del consistori.
Tota la documentació que elabora l’Ajuntament d'Andratx es guarda a l’arxiu municipal per a poder-lo consultar per part dels ciutadans, tant pel que fa als documents administratius, disponibles fins al 2009, com a l'arxiu històric, amb documents des de 1868.
En aquests dies s'està començant a valorar el projecte, estudiant les possibilitats que ofereix l'edifici actual, i agafant com a referència altres arxius més actualitzats, com ara el de Calvià. Entre d'altres, s'ampliarà el seu tamany, amb un nou espai què permetrà adequar una sala per a la consulta de documents. Sala que es fa avui ja necessària, en resultar pràcticament la consulta avui dia ja que l'arxiu es troba col·lapsat. A més a més, s'incrementaran les facilitats per a les persones amb mobilitat reduïda, s'incorporarà un ascensor per al trasllat eficient de documents, i es podran ampliar els horaris de consulta. Una vegada iniciats els tràmits, s'espera dur endavant la reforma en els temps precisos, necessaris, però eficients, per tenir el nou arxiu durant aquesta legislatura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario