lunes, 26 de octubre de 2015

Andratx inaugura el Centre de Dia


L'Ajuntament d'Andratx va inaugurat el passat  dissabte, el Centre de Dia del municipi. Una llar on són ateses persones majors amb algún grau de deteriorament físic o cognitiu, sempre amb amb una finalitat preventiva i rehabilitadora, per promoure la permanència de les persones en el seu entorn habitual i ajudar-les a obtenir un major nivell d'autonomía.

La inauguració oficial, organitzada per la regidora de Serveis Socials, Xisca Castell (Proposta per les Illes) ha comptat amb les paraules del Batle d'Andratx Jaume Porsell, qui ha descobert la placa de inauguració, en reconeixement a la tasca de tot l'equip de govern, ja des de la legislatura anterior, que ha permès aquest servei per a les persones majors del municipi. 

Porsell ha assanyalat què és un dia molt important per al municipi, perque a la fi s'ha aconseguit acabar amb un projecte desitjat des de fa anys, i que suposa donar el millor a qui més ho mereix: els nostres majors. 

Posteriorment també ha parlat el Director General de l'Institut de Treball Social i de Serveis Socials, Javier Martínez, acompanyat de la Directora de Coneixement de l'Àrea de Majors d'aquesta associació sense ànim de lucre especialitzada en la gestió de serveis socials, Maria Coll, i el director del Centre de Dia d'Andratx Bernardo Encinas. Martinez ha afirmat què des de l'Institut estan molt orgullosos per aquest Centre de Dia, que compleix a la perfecció amb l'objectiu d'un tractament humà, proper i atent, amb entre 15 i 30 usuaris, i amb unes infraestructures que el converteixen en un dels més adaptats que existeixen. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario