viernes, 18 de diciembre de 2015

Salutació del President del Consell

Amics i amigues de Maganova Andratx,

aprofitant la invitació que m'heu fet arribar, us vull saludar i també encoratjar en la vostra tasca: l'existència d'una xarxa potent i sòlida de premsa forana ens garanteix una democràcia forta i arrelada al país, perquè només des de la informació lliure, plural i de proximitat i des de l'opinió vinculada podem pensar i decidir què és millor per als nostre municipis.

El Consell de Mallorca és un element fonamental en la vida mallorquina, i cal reivindicar-lo: és l’ajuntament dels ajuntaments, i els ajuda –amb serveis i recursos- a desenvolupar una tasca no sempre fàcil però que repercuteix en la qualitat de vida dels ciutadans; també és el govern de Mallorca, i té encomanades competències tan importants com el benestar social, la cultura, el model territorial, les carreteres o la gestió de residus, entre moltes d’altres. Com a institució supramunicipal més propera al ciutadà, ens trobareu sempre al vostre costat i farem tot el que estigui en les nostres mans per a garantir una vida plenament digna a tothom.

Com sabeu, al Consell estam repensant el futur de l'illa i ho volem fer amb tota la ciutadania de Mallorca, perquè creim que la participació és un element indispensable en la política del sege XXI. Per això, per a què hi digueu la vostra i decidiu quin és el país que voleu, vos convid a visitar el web http://repensemmallorca.net/ca/actualitat/ i el faceu vostre, com vostre és el Consell.

Per acabar, permeteu-me que prafrasegi el vostre (i nostre, i universal!) Baltasar Porcel, que el dia sigui ple a vessar de fets i la boca atapeïda de paraules, però que mai s'esgoti aquesta deu. ue igui per molts d'anys Maganova Andratx!

Fins sempre i a la vostra disposició,

Miquel Ensenyat i Riutort

No hay comentarios:

Publicar un comentario