martes, 15 de noviembre de 2016

Can Fasser, centre d’interpretació de sa Dragonera


La consellera de Medi Ambient del Consell de Mallorca, Sandra Espeja, i el batle d’Andratx, Jaume Porsell, han signat avui migdia un protocol general d’intencions amb l’objectiu d’ubicar el centre d’interpretació de sa Dragonera a la finca de Can Fasser al Port d’Andratx.

A través d’aquest marc de col·laboració entre totes dues institucions, es disposarà d’un espai físic de treball, informació i divulgació dels valors del Parc Natural a la costa d’Andratx. Això suposa una avantatge important a l’hora de donar a conèixer sa Dragonera als visitants. A més, s’habilitarà un espai on els treballadors podran desenvolupar la seva feina els dies que per causes meteorològiques no es puguin desplaçar fins a l’illa.

Jaume Porsell ha destacat la importància que té per tot el poble d’Andratx poder recuperar la finca de Can Fasser, que actualment es troba en estat d’abandonament, “i que sigui un espai on a més del centre d’interpretació s’hi puguin dur a terme altres acciones per potenciar la conservació dels espais naturals”.

Els treballs de restauració i rehabilitació de la finca per poder ubicar el nou centre d’interpretació es duran a terme una vegada que el Ministeri d’Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, en doni la concessió a l’Ajuntament d’Andratx.

No hay comentarios:

Publicar un comentario