viernes, 27 de abril de 2018

Fira d´Andratx amb Cáritas


Andratx ha fet entrega a la Fundació Cáritas Andratx de més de 400 productes -uns 200 quilos- d'aliments no peribles recollits durant la celebració de la Fira d'Andratx 2018 el passado 7 i 8 d'abril.

Passada la Fira, i recopilat tot el menjar entregat, és el torn del departament de Serveis Socials,  de fer arribar aquests aliments a Cáritas Andratx, per a que d'aquesta manera puguin arribar a les famílies amb menys recursos del municipi. Entre aquests aliments de primera necessitat podem trobar llet, llegums, pasta, arroç, cereals, sucre, oli, conserves o galetes.

Es tracta d'una iniciativa que va posar en marxa ja fa quatre anys de manera conjunta els departaments de Serveis Socials i de Promoció de Comerç, i que es basa en un concepte simple: per disposar d'un stand a la Fira d'Andratx, una de les més visitades de la primavera balear, no cal una quota ni cap quantitat monetària, sino que s'ha de fer entrega d'un lot d'aliments de primera necessitat al departament de Comerç de l'Ajuntament, que és qui organitza la Fira, i que està regit per Gaspar Alemany (esquerra foto)No hay comentarios:

Publicar un comentario